Restoran Palatin
                
                    
                         
                    
                
        
        
            ID korisnika: R1601
        
        
         
                            
                         
                            
                         
                            
                         
                            
                        
                    Restoran koji je smješten u podrumskom dijelu objekta ima 50 sjedećih mjesta. U sklopu restorana nalazi se i caffe bar u kojem je dozvoljeno pušenje sa 30 sjedećih mjesta. Tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci, gosti mogu uživati na prostranoj terasi sa sezonsko atraktivnim hortikulturnim elementima. Terasa je tijekom zimskih mjeseci natkrivena i omogućuje uživanje u zimskim čarima. 
U posebnom VIP salonu možete provesti vrijeme sa svojim poslovnim parterima, prijateljima ili društvom te ručati ili večerati u miru i privatnosti.
Na katu iznad restorana nalazi se konferencijska dvorana za održavanje poslovnih sastanaka do 50 mjesta i manja za sastanke do 10 mjesta. Ukoliko ostajete u Varaždinu i trebate smještaj, na raspolaganju je i vrhunsko opremljen apartman s četiri zvjezdice (dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinja, dnevna soba i potkrovlje sa dva ležaja).
Misija restorana je probuditi sva ljudska osjetila i stvoriti nevjerojatan doživljaj za svakoga gosta.
                            U posebnom VIP salonu možete provesti vrijeme sa svojim poslovnim parterima, prijateljima ili društvom te ručati ili večerati u miru i privatnosti.
Na katu iznad restorana nalazi se konferencijska dvorana za održavanje poslovnih sastanaka do 50 mjesta i manja za sastanke do 10 mjesta. Ukoliko ostajete u Varaždinu i trebate smještaj, na raspolaganju je i vrhunsko opremljen apartman s četiri zvjezdice (dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinja, dnevna soba i potkrovlje sa dva ležaja).
Misija restorana je probuditi sva ljudska osjetila i stvoriti nevjerojatan doživljaj za svakoga gosta.
                    Autohtona zagorska i međimurska kuhinja savršeno je spojena s internacionalnom kuhinjom. Posebna pažnja pridaje se svakodnevno svježim i najkvalitetnijim domaćim namirnicama najboljih hrvatskih proizvođača.
Pečena teleća koljenica u španjolskom umaku, pačji batak "confit"s domaćom tjesteninom u umaku "gastrique", medaljoni jelena u lugarskom umaku, odrezak od boškarina u umaku od crnog tartufa, argentinski beefsteak, rib-eye steak, tuna steak, domaća tjestenina koja je isključivo radinost kuhinje restorana, veliki izbor jela za vegetarijance i vegane...samo su neke od delicija koje pokreću pravi gastro doživljaj.
Desertima, od kojih svaki priča svoju čudesno slatku priču, ne može se odoljeti. Od čak 18 vrsta deserata, možete kušati čokoladnu rapsodiju, hrskavao sezonsko voće sa šlagom od bijele čokolade, kremastu rižu s kremom od naranče, tradicionalne zagorske sirne štrukle, nekoliko vrsta domaćeg sladoleda, creme brulee...
Najzanimljiviji desert je tradicionalna torta "Palatin" po izvornom receptu, napravljena od heljdinog brašna s kesten pireom i tamnom čokoladom.
                Pečena teleća koljenica u španjolskom umaku, pačji batak "confit"s domaćom tjesteninom u umaku "gastrique", medaljoni jelena u lugarskom umaku, odrezak od boškarina u umaku od crnog tartufa, argentinski beefsteak, rib-eye steak, tuna steak, domaća tjestenina koja je isključivo radinost kuhinje restorana, veliki izbor jela za vegetarijance i vegane...samo su neke od delicija koje pokreću pravi gastro doživljaj.
Desertima, od kojih svaki priča svoju čudesno slatku priču, ne može se odoljeti. Od čak 18 vrsta deserata, možete kušati čokoladnu rapsodiju, hrskavao sezonsko voće sa šlagom od bijele čokolade, kremastu rižu s kremom od naranče, tradicionalne zagorske sirne štrukle, nekoliko vrsta domaćeg sladoleda, creme brulee...
Najzanimljiviji desert je tradicionalna torta "Palatin" po izvornom receptu, napravljena od heljdinog brašna s kesten pireom i tamnom čokoladom.
                    Davor Ožinger, Stanislav Košić
                
                
                    Dario Lučić
                
                
                    Kapacitet: 50 mjesta
                
                
                    ponuda vina: strana i domaća
                        
PDF
                            
                            Bruno Paillard Champagne - France
                            Tribaut Champagne - France
                            Chardonay Sur Lie, Solum, Međimurje - Hrvatsko bijelo vino
                            
                                
                                    Pinot sivi, Markota, Slavonija - Hrvatsko bijelo vino
                                
                            
                            Graševina, Iločki podrumi, Podunavlje - Hrvatsko bijelo vino
                            Traminac, Iločki podrumi, Podunavlje - Hrvatsko bijelo vino
                            
                                
                                    Cabernet Sauvignon, Markota, Slavonija - Hrvatsko crveno vino
                                
                            
                            Dingač, Madirazza, Pelješac - Hrvatsko crveno vino
                            Craggy Range Chardonnay - New Zeland
                            Bodega Noemia A Lisa - Argentina
                            Montigli Reserva - Italy
                            Quinta do Portal Douro - Portugal
                            
                                
                                    Graševina Starac, Markota, Slavonija - Hrvatsko bijelo vino
                                
                            
                
                
                    Restoran: Pon-Ned  09-23 ; 
Caffe bar: Pon-Sub 7 30-23, Ned 08-22
                
                
                    Gotovina, Kartice (American, Diners, MasterCard, Visa) > € € €
                
                 
                            
                         
                            
                         
                            
                         
                            
                         
                            
                         
                            
                         
             
                 
            