WINELINE marketing

Sustav promocije vinarija i srodnih djelatnosti, razvijen kao internetska stranica koja na jednom mjestu nudi veliku količinu relevantnih i zanimljivih podataka te je kao takva prikazuje hrvatsku vinsku raznolikost. Veliki broj vinarija, količina autohtonih sorti, primorska i kontinentalna i kontinentalna specifičnost vinarstva čine Hrvatsku vinskom destinacijom. Naš cilj je promicanje hrvatke vinske scene i zainteresirati posjetitelje da istraže i našu zemlju i kroz vinski turizam. Mogućnost svakog vinara da postane ugovorni partner donosi brojne pogodnosti.

Promocija proizvoda

Promocija proizvoda

Kartice vina na stranici povezane sa stranicom vinarije omogućuje korisnicima da se upoznaju sa proizvodima  odabrane vinarije. Podaci koji su im dostupni pomažu pri odabiru određenog vina, što je u krajnjem slučaju i ključno za kupovinu nekog proizvoda.

Baza podataka

Baza podataka

Na našim stranicama cilj nam je okupiti što više vinarija, te tako sa jednog mjesta uvesti korisnike u Hrvatsku vinsku scenu. Način na koji su informacije prezentirane, jednostavan je, zanimljiv i shvatljiv svakome, te od velike pomoći onima koji žele doznati bilo koji podatak o hrvatskim vinarijama i njihovim vinima. Baza podataka postavljena je tako da se iz bilo koje polazišne točke vrlo lako dolazi do željenog podatka. Svakodnevnim ažuriranjem baza podataka se nadopunjuje i čini, što je moguće više relevantnijom.

Ugovorni partner

Ugovorni partner

Ugovorni korisnik stranice donosi brojne pogodnosti kroz cjelokupan WINELINE sustav.

  • Predstavljanje djelatnosti partnera i njegovih proizvoda
  • Usmjeravanje prema službenim internetskim stranicama
  • Korištenje web trgovine Wineline vinoteke za prodaju svojih proizvoda
  • Posebne pogodnosti unutar sustava Wineline corpus
  • Besplatno održavanje i ažuriranje podataka u periodu trajanja ugovora