Restoran Trilogija

ID korisnika: R2101
Intimni i topli prostor u starom dijelu grada Zagreba, odmah pored Kametnih vrata, pomoći će gostima da se opuste i uživaju u našoj hrani koja će biti savršeno sljubljena s vinom. Svejedno je da li se radi o jednom jelu ili sljedovima, punoj ili pola porcije, čaši pjenušca, vina ili starog viskija, svaki taj doživljaj je poseba i potruditi ćemo se da ostane u sjećanju.
Dnevno nudimo pet do šest predjela i isto toliko glavnih jela koje spravljamo od svježe kupljenih namirnica. Svatko može pronaći nešto za sebe, od osoba koje preferiraju meso, patka, ramsteak, lungić, onih kojima je draže može, riba, kozice, školje, a i vegetarijanci dolaze na svoje, uvijek imamo svježe povrće i sir. Naše najpoznatije jelo je lički škripavac na tartufati i tostiranom kruhu, to je predjelo koje svi vole i najčešći je početak obroka gostiju.
Krešimir Šesnić
Mladen Šustić
30 sjedećih mjesta
Nudimo preko 50 etiketa vina na čaše, bijela, rose ili crna, domaća i strana, pjenušce, šampanjce, za svakoga ponešto. Preferiramo domaće proizvođače.
Chardonnay - Šember Malvazija - Grota Sauvignon - Puhelek Muškat - Prelac Karizma - Petrač Cuvee - Jakob Medvjedica - Duboković Merlot - Grota
Ponedjeljak - Subota 11 - 24 sata; Nedjelja 11-17 sati - u periodu od 01.04 do 01.11
Gotovina i kartice: Maesto, Master, Visa, Diners, Amex; Cjenovni razred: € €
Trilogija cokolada.png
Rizoto s kozicama i mangom.png
Korlat CS.jpg
Kozice s ruzmarinom.JPG
Interijer.jpg
Kamenice.JPG
Interijer 3.JPG
Sve za goste.JPG
Prelac ulje.JPG
Interijer 2.jpg
Carobni prozor.JPG
Domaci vinari.JPG
Gratinirane jakobove kapice.JPG
Gratinirani puzevi.png
Skripavac na tartufati.jpg
10000 Zagreb
Kamenita 5
+385 1 4851 394
info@trilogija.com