Restoran Palatin

ID korisnika: R1601
Restoran koji je smješten u podrumskom dijelu objekta ima 50 sjedećih mjesta. U sklopu restorana nalazi se i caffe bar u kojem je dozvoljeno pušenje sa 30 sjedećih mjesta. Tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci, gosti mogu uživati na prostranoj terasi sa sezonsko atraktivnim hortikulturnim elementima. Terasa je tijekom zimskih mjeseci natkrivena i omogućuje uživanje u zimskim čarima.
U posebnom VIP salonu možete provesti vrijeme sa svojim poslovnim parterima, prijateljima ili društvom te ručati ili večerati u miru i privatnosti.
Na katu iznad restorana nalazi se konferencijska dvorana za održavanje poslovnih sastanaka do 50 mjesta i manja za sastanke do 10 mjesta. Ukoliko ostajete u Varaždinu i trebate smještaj, na raspolaganju je i vrhunsko opremljen apartman s četiri zvjezdice (dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinja, dnevna soba i potkrovlje sa dva ležaja).
Misija restorana je probuditi sva ljudska osjetila i stvoriti nevjerojatan doživljaj za svakoga gosta.
Autohtona zagorska i međimurska kuhinja savršeno je spojena s internacionalnom kuhinjom. Posebna pažnja pridaje se svakodnevno svježim i najkvalitetnijim domaćim namirnicama najboljih hrvatskih proizvođača.
Pečena teleća koljenica u španjolskom umaku, pačji batak "confit"s domaćom tjesteninom u umaku "gastrique", medaljoni jelena u lugarskom umaku, odrezak od boškarina u umaku od crnog tartufa, argentinski beefsteak, rib-eye steak, tuna steak, domaća tjestenina koja je isključivo radinost kuhinje restorana, veliki izbor jela za vegetarijance i vegane...samo su neke od delicija koje pokreću pravi gastro doživljaj.
Desertima, od kojih svaki priča svoju čudesno slatku priču, ne može se odoljeti. Od čak 18 vrsta deserata, možete kušati čokoladnu rapsodiju, hrskavao sezonsko voće sa šlagom od bijele čokolade, kremastu rižu s kremom od naranče, tradicionalne zagorske sirne štrukle, nekoliko vrsta domaćeg sladoleda, creme brulee...
Najzanimljiviji desert je tradicionalna torta "Palatin" po izvornom receptu, napravljena od heljdinog brašna s kesten pireom i tamnom čokoladom.
Davor Ožinger, Stanislav Košić
Dario Lučić
Kapacitet: 50 mjesta
ponuda vina: strana i domaća
PDF
Bruno Paillard Champagne - France Tribaut Champagne - France Chardonay Sur Lie, Solum, Međimurje - Hrvatsko bijelo vino Pinot sivi, Markota, Slavonija - Hrvatsko bijelo vino Graševina, Iločki podrumi, Podunavlje - Hrvatsko bijelo vino Traminac, Iločki podrumi, Podunavlje - Hrvatsko bijelo vino Cabernet Sauvignon, Markota, Slavonija - Hrvatsko crveno vino Dingač, Madirazza, Pelješac - Hrvatsko crveno vino Craggy Range Chardonnay - New Zeland Bodega Noemia A Lisa - Argentina Montigli Reserva - Italy Quinta do Portal Douro - Portugal Graševina Starac, Markota, Slavonija - Hrvatsko bijelo vino
Restoran: Pon-Ned 09-23 ; Caffe bar: Pon-Sub 7 30-23, Ned 08-22
Gotovina, Kartice (American, Diners, MasterCard, Visa) > € € €
_DSC0009.JPG
1794725_585944134823651_1691304172_n.jpg
1504036_954071974677530_8138031486575821820_n.jpg
_DSC9940.JPG
16830634_1219153924835999_8028019038390266939_n.jpg
_DSC0959.jpg
42000 Varaždin
Ulica braće Radić 1
+385 42 398 300
restoran@palatin.hr