Vinarija DUBRAVA

ID korisnika: w0304

Vinarija Dubrava

Ova mala obiteljska, novootvorena vinarija, nalazi se u srcu poluotoka Pelješca.
Pelješac je dom poznatih vina, no ponekad jednostavno tražite nešto posebno, vino koje se proizvodi u ograničenim količinama i koje ne možete kupiti u lokalnoj trgovini.
Naša jedinstvena kombinacija najboljih sorti grožđa daju vina bogatog okusa. Također, ne propustite posjetiti vinariju Dubrava ako ste ljubitelj Plavca Malog. Kušajte naša vina i likere s vlasnicima i naučite ponešto o ljepoti i izazovima proizvodnje manjih količina vina. Ponosni smo i na naš jedinstveni vinski podrum, tj. kušaonicu.
Prirodne stijene sačuvane su tijekom gradnje, što pomaže u očuvanju idealnih uvjeta za sazrijevanje i skladištenje vina.
Naš cilj je zadržati tradicionalan pristup vinarstvu. Vino, razne vrste likera i rakija, te ekstradjevičansko maslinovo ulje mogu se kupiti u našoj trgovini. Po narudžbi je moguća i degustacija koja uključuje tradicionalna dalmatinska jela.
Veseljko Mrčavić
2014. godine
Primorska Hrvatska > Srednja i južna Dalmacija > Pelješac
15 000 butelja
Da
2 ha
Plavac mali, Maraština
Na adresi vinarije, u restoranima Južne Dalmacije i skijalištu u BiH "Pegasus" na planini Raduša
Rose ( od plavca malog ) - kvalitetno suho ružičasto vino Dubrava ( od plavca malog ) - kvalitetno suho crveno vino Pegasus ( od Maraštine ) - kvalitetno suho bijelo vino Quercetum ( od plavca malog ) - vrhunsko suho crveno vino