Vinarija Jaram

ID korisnika: w1306

Vinarija Jaram

Plodovi vatrenog dalmatinskog mentaliteta i plodne moslavačke zemlje, profinjenog okusa i mirisa, nastali su u jednom od brojnih vinograda poznatog vinogradarskog naselja Repušnica pokraj Kutine. Trudom i upornošču obitelji Jaram, poznate vinske sorte chardonnay, rajnski rizling, graševina, sivi pinot i neizostavni škrlet, odlikovane su brojnim nagradama u kategoriji kvalitetnih i vrhunskih vina. Šampion izložbe Vina Moslavine, bronca na International Wine Challange natjecanju u Londonu i prvi ikad ocijenjen kao vrhunski, Škrlet Jaram je ponos i dika podruma i svaka kap mora biti savršena. Ponukano odličnim uspjesima, ono što je započelo kao hobi, pretvorilo se u modernu vinariju u prepoznatljivom moslavačkom okruženju.
Na više od 3 hektara zemlje, od 22.000 trsa, s velikom se ljubavlju proizvodi i do 25 000 litara vina godišnje, od čega 10 000 litara škrleta.
Krste Jaram
1999.
Kontinentalna Hrvatska > Moslavina
25 000 L
Ne
3,07 ha
Škrlet, Graševina, Rajnski rizling, Chardonnay, Sivi Pinot
Škrlet Jaram - Kvalitetno bijelo vino Graševina Jaram - Kvalitetno bijelo vino Rajnski Rizling Jaram - Kvalitetno bijelo vino Cardonnay Jaram - Kvalitetno bijelo vino Sivi Pinot Jaram- Kvalitetno bijelo vino