Vinarija ZDJELAREVIĆ SELEKCIJA

ID korisnika: w2101

Vinarija Zdjelarević selekcija

Obitelj Zdjelarević pokrenula je još 1985 jednu od prvih privatnih vinarija u Hrvatskoj i zasigurno je jedna od onih koja je utrla put mnogima koji su se kasnije odvažli upustiti u vinogradarstvo i vinarstvo kao svoju osnovnu djelatnost. Obiteljsko imanje u Brodskom Stupniku Davor i Višnja Zdjelarević naslijedili su 1987. godine i tada je praktički za njih krenula priča o hrvatskim vinima i traje, evo, već 30 godina. Kreativnost i ambicija, pa može se reći i odmak od ustaljenih normi, ovom su vinaru omogućili da konsantno pomiče i zadaje nove standarde na hrvatskoj vinskoj sceni.
"U našoj obitelji nekad smo dobri, nekad grubi, nekad malo ludi ali uvijek ambiciozni i kreativni Temelj našeg uspjeha sinergija je naših različitosti i pripadnosti zajedničkim ciljevima !
Naša tvrtka nepobjedivi je stroj stvaralačke ambicije !"
"Zdjelarević Vino Selekcija “ nova je tvrtka, pravni slijednik branda Zdjelarević u vlasništvu njenog stvaraoca Davora Zdjelarevića.
Potaknuta dinamičnim razvojem tržišta vina nakon odluke o prodaji nekretninskog djela biznisa u Brodakom Stupniku, obitelj Zdjelarević osnivanjem nove tvrtke pokrenula je jedinstveni novi projekt  prve difuzne vinarije u Hrvatskoj.  Nastavivši proizvodnju svojih dobro znanih vina današnju struktura proizvoda diferenciramo u nekoliko različitih serija i stilova vina pod imenima:  Klink@, Special Edition, ZWS,  Nagual  i Grof.
Sva naša vina danas nastaju idejnom razradom i pod strogo definiranim enološkim smjernicama i standardima Davora Zdjelarevića, a tehnički se proizvode u suradnji i u podrumima kolega vinarima na mnogim proizvodnim lokacijama širom hrvatske i regije.
Prodaji pristupamo vrlo selektivno ne nudeći naša vina u velikim trgovačkim sustavima, nego  u iznimno u probranim vinotekama, te u Horeca kanalu prodaje putem naših regionalnih distributera. Posebno danas dajemo naglasak na aktivnu korespondenciju putem društvenih mreža i direktnu prodaju putem našeg Web shopa.
Davor Zdjelarević
1985. godina
Difuzna vinarija ( Regije: Istra i Kvarner, Slavonija i Baranja, Srednja i južna Dalmacija)
100 000 litara
Ne
30ha
Graševina, Chardonnay, Sauvignon, Malvazija, Žlahtina, Muškat, Babić, Cabernet Sauvignon,Plavac mali,